• Webmail
  • Over Caiway
  • Blog

Glasvezel

Dat is gamen, streamen en downloaden, maar dan supersnel

Internet. Maar dan écht snel.

Die 8000 vakantiefoto's naar de cloud backuppen zonder dat het uren duurt? Een heel seizoen Orange is the new Black streamen zonder ook maar één keer te bufferen? Het kan met glasvezel van Caiway. Daarmee heb je gegarandeerd het snelste en meest stabiele internet dat er is. Wat je bij ons aan snelheid afneemt, wordt ook echt geleverd.

Alles tegelijkertijd.
Zonder snelheidverlies.

Jij werkt nog even wat e-mails weg. Je dochter checkt ondertussen haar favoriete beautyvlogs. Je zoon speelt online League of Legends. Je partner streamt een paar afleveringen van Netflix. Dat is tegenwoordig een gemiddeld avondje thuis. Gelukkig kun je met glasvezel alles probleemloos tegelijkertijd doen. Of je nu je PC, tablet of mobiel gebruikt, je hebt met elk apparaat een razendsnelle verbinding.

i

Meer MB’s in minder tijd.

Een belangrijk voordeel van glasvezel is dat je veel sneller kunt up- en downloaden. En dat de snelheid in beide gevallen hetzelfde is. Dus die 900 MB aan software updates binnenhalen wordt een makkie. Net als het online opslaan van al die leuke vakantiefoto’s en kiekjes waardoor het geheugen van je smartphone nu vol zit.

"Internet groeit met ons mee. Zeker met 4 kinderen met ieder een laptop, tablet of smartphone. Gelukkig groeit de snelheid ook met ons mee. Via glasvezel!"

Phi Le, Schipluiden

Interactieve TV van Caiway. Handig als er onverwacht iets tussenkomt.

Zul je altijd zien. Wordt de voetbalwedstrijd net spannend, gaat de telefoon. Of je zit helemaal in die bloedstollende serie, als je kleine roept dat hij niet kan slapen. Voor dit soort momenten is er Interactieve TV van Caiway. Want daarmee kun je live TV pauzeren en zo geen goal meer mislopen. Of een uitzending die bezig is opnieuw opstarten, wanneer je het begin gemist hebt. Daarnaast kijk je jouw favoriete programma’s gratis tot wel 7 dagen terug, altijd in de beste kwaliteit. Het is ook mogelijk om ze op te nemen en dan vooruit en terug te spoelen.

* Interactieve TV (vanaf € 2,50) beschikbaar bij glasvezel

Kies je voor Interactieve TV, dan ontvang je een interactieve TV-ontvanger in bruikleen.

Eindelijk
streamen zonder te bu-bu-bufferen.

Raymond Reddington die midden in een spannende scéne van The Blacklist ineens begint te stotteren? Dat zal je niet overkomen met een glasvezelaansluiting.
Want daarmee stream je jouw favoriete series zonder bufferen of haperen. Snel, stabiel en in ongekende kwaliteit.

Kortom, betrouwbaar en stabiel

TV heeft geen
invloed op
je internetsnelheid.

Gegarandeerde internetsnelheid. Wat je betaalt, krijg je
ook opgeleverd.

Het aantal apparaten online heeft geen
invloed op je internetsnelheid.

Benieuwd naar
het aanbod op jouw adres?

Of stel zelf je pakket samen
Tot
700

Mbit/s