• Webmail
  • Over Caiway

Interactieve TV, het nieuwe televisiekijken.

Interactieve TV. Kijken wanneer het jou uitkomt.


Te laat thuis voor het vervolg van die bloedstollende serie? Gaat net de telefoon als je favoriete talkshow begint? Dankzij Interactieve TV met Replay TV mis je niets en kijk je gewoon wanneer het jou uitkomt! Met één druk op de knop via de TV-gids. Kijk programma’s gratis tot wel 7 dagen terug. Ook als je het begin net hebt gemist. Altijd in de beste kwaliteit en vaak in Full HD
Je salto’s oefenen zonder Koffietijd te missen. Dat kan met Replay TV.


Bea uit Aalsmeer staat twee ochtenden in de week op de duikplank voor haar grote passie: schoonspringen. Maar hierdoor mist ze wel haar favoriete programma Koffietijd. Dankzij Replay TV oefent ze gewoon op haar achterwaartse salto, zonder ook maar iets van de uitzending te missen. Want als ze na het sporten thuis tevreden op de bank ploft, kan ze alsnog meteen genieten van Koffietijd. Benieuwd hoe Bea haar sprong maakt? Bekijk dan snel de video!

De voordelen van Replay TV.


  • • Het begin gemist? Dan kun je het programma opnieuw opstarten zolang het nog bezig is.
  • • Uitzendingen tot wel 7 dagen terugkijken, gratis en in de beste kwaliteit.
  • • Eenvoudig via de TV-gids
  • • Keuze uit meer dan 60 zenders.De programmagids.


Wil je snel een overzicht van wat er op TV te zien is? In de TV-gids vind je al je favoriete series en programma’s en zie je ook meteen of ze beschikbaar zijn voor Replay TV. Handig omdat je een programma tot wel 7 dagen terug kunt kijken. Of als het al bezig is, gewoon vanaf het begin. Met één druk op de knop en vaak in Full HD.Kijken vanaf het begin. Ook als je dat gemist hebt.


Net te laat thuis voor het begin van je favoriete programma? Met Replay TV start je het gewoon opnieuw op, zolang het nog bezig is. Zo hoef je geen seconde meer te missen.Programma’s gratis terugkijken.


Sporten, laat doorwerken, uit eten, een ouderavond. Je agenda laat het niet altijd toe om programma’s te kijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Met Replay TV hoeft dat ook niet. Want daarmee kun je van meer dan 60 zenders gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terugkijken.Opnemen en live tv pauzeren.


Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! En als je een scène al gezien hebt, of juist wil weten wat er hiervoor gebeurde spoel je gewoon even vooruit of terug. Net zo makkelijk. En moet je even weg tijdens een live uitzending? Dan druk je op pauze en kijk je later verder waar je gebleven was.Standaard Uitzending Gemist.


Met Interactieve TV van Caiway heb je via je TV-ontvanger direct toegang tot Uitzending Gemist. De app zit standaard in het menu, waardoor je eenvoudig programma’s van NPO 1, 2 en 3 terug kunt kijken. Tot 8 dagen na uitzending en - indien beschikbaar - in Full HD. Een leuke extra bij Uitzending Gemist is dat je naast pauzeren en terugspoelen ook vooruit kunt spoelen.

Hoe werkt het?Onderweg kijk je gewoon verder.


Wanneer je Interactieve TV bij je glaspakket kiest, kun je overal binnen de EU live televisiekijken; of je nu op zolder zit, of op de camping in Spanje. Gewoon op je mobiel, je tablet of laptop naar de meeste zenders die je thuis ook ontvangt. Via Wifi of via 3G/4G. Houd in het laatste geval wel je datagebruik in de gaten.

> Download de gratis Multiscreen app