Hoe optimaliseer je je wifi

Hoe optimaliseer je je wifi

Er zijn verschillende mogelijkheden om je wifi te optimaliseren. Welke mogelijkheid voor jou het beste is hangt van een aantal zaken af. Op deze pagina laten we je zien welke mogelijkheden en hoe ze werken.

 

3 Slimme Wifi Boosters

Wat lost het op

Met de Slimme Wifi Boosters heb je een volledig dekkend én stabiel netwerk in huis. Hiermee los je slecht wifi-bereik in huis op!

Hoe werkt het

De Slimme Wifi Booster bestaat uit 3 verschillende stations. Deze installeer je op verschillende plekken in huis. De stations werken samen om een groot dekkend wifi-netwerk met één netwerknaam op te zetten. Apparaten switchen tussen de stations wanneer je door je huis loopt zodat je altijd goede wifi hebt. En als er een probleem is met een station dan wijzigt het systeem automatisch de route van de data om ervoor te zorgen dat je online blijft. Een set van 3 stations geeft een wifi-dekking tot wel 500 vierkante meter. Is dat niet genoeg, dan kun je eenvoudig meer stations aan je netwerk toevoegen.

Waar moet je rekening mee houden

Installeren is simpel. Je downloadt een app en volgt de aanwijzingen in je scherm. Kom je er niet uit of wil je de installatie liever door een van onze monteurs laten doen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Tijdelijk extra voordeel

De 3 Slimme Wifi Boosters hebben een waarde van 169,-. Als je klant van Caiway bent dan betaal je 129,-.

Hoe kan ik bestellen

Ben je al klant van Caiway dan kun je de 3 Slimme Wifi Boosters bestellen in MijnCaiway. Na het inloggen in MijnCaiway:

  1. klik je in het menu bovenaan op Internet
  2. vervolgens op Wifi-router bestellen
  3. kies dan voor de Wifi Boosters.
Ben je nog geen klant?
Dan kun je bij het bestelproces van je andere producten de wifi-boosters bestellen. Doe een postcodecheck als je nog geen Caiway Internet klant bent.

Ondersteuning

De Slimme Wifi Booster is hetzelfde als de TP-Link Deco M5. De meeste onderdelen ondersteunen we. In de handleiding vertellen we je precies wat we wel en niet ondersteunen. Voor de onderdelen die we niet ondersteunen hebben we gezorgd dat je met vragen altijd bij TP-Link terecht kunt.
tp

Wifi-router TP-Link C1200

Wat lost het op

Merk je dat er in een bepaalde ruimte of ruimtes van je huis slecht wifi-bereik is? Dan kan je ervoor kiezen om een extra wifi-punt te plaatsen. Deze oplossing is ideaal als je op één plek in huis je wifi-signaal wilt verbeteren bijvoorbeeld op zolder. Hou er wel rekening mee dat het plaatsen van dit extra wifi-punt bedraad is en dus altijd direct aangesloten moet worden op het modem.


Hoe werkt het

De wifi-router sluit je direct aan op het modem en plaats je in de ruimte waar je het wifi-signaal wilt verbeteren. Let erop dat je een netwerkkabel moet trekken vanaf de plaats waar het modem staat naar de plaats waar de wifi-router moet komen te staan. De wifi-router heeft drie antennes zodat je signaal kunt ‘bijsturen’.


Waar moet je rekening mee houden

Het kan zijn dat je een netwerkkabel door een loze leiding moet trekken en dat je hiervoor hulp nodig hebt van een monteur.


Wat zijn de kosten

De wifi-router van TP-Link kost 49,95 als je al klant bent van Caiway.


Hoe kan ik bestellen

De wifi-router bestellen in MijnCaiway. Na je bestelling duurt het dan 3-5 werkdagen tot je hem in huis hebt. 
wifi router

Weten welke oplossing het beste bij je past?

Doe dan onze keuzehulp.

 Afgestemd op jouw woonsituatie 
 Afgestemd op jouw probleem
 Zowel draadloos als via een kabel