Hoe optimaliseer je je wifi

Hoe optimaliseer je je wifi

Er zijn verschillende mogelijkheden om je wifi te optimaliseren. Wij hebben goede ervaringen met de TP Link Deco M5. Op deze pagina kun je lezen hoe dit werkt.

Slimme Wifi Boosters

Wat lost het op

Met de Slimme Wifi Boosters heb je een volledig dekkend én stabiel netwerk in huis. Hiermee los je slecht wifi-bereik in huis op!

Hoe werkt het

De Slimme Wifi Booster bestaat uit meerdere stations. Deze installeer je op verschillende plekken in huis. De stations werken samen om een groot dekkend wifi-netwerk met één netwerknaam op te zetten. Apparaten switchen tussen de stations wanneer je door je huis loopt zodat je altijd goede wifi hebt. En als er een probleem is met een station dan wijzigt het systeem automatisch de route van de data om ervoor te zorgen dat je online blijft. Een set van 3 stations kun je gebruiken voor een stabiele wifi-dekking op 3 woonlagen. Je kunt altijd meer stations aan je netwerk toevoegen.

Waar moet je rekening mee houden

Installeren is simpel. Je downloadt een app en volgt de aanwijzingen in je scherm. Kom je er niet uit of wil je de installatie liever door een van onze monteurs laten doen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Tijdelijk extra voordeel

Bestel nu en krijg ons scherpe aanbod. Je kunt een 3-pack Slimme Wifi Boosters huren voor slechts 3,- per maand. De apparaten blijven dan eigendom van Caiway.

Voordelen:
  • Gemakkelijke en laagdrempelige manier om je wifi-bereik te verbeteren.
  • Gaat er iets stuk? Dan krijg je van ons een nieuwe.
  • Maandelijks opzegbaar, aan het einde van de huurperiode moet je de apparatuur wel terugsturen.
  • Je betaalt een laag bedrag per maand in plaats van één keer een hoog bedrag.

Wil je liever kopen?
Dan betaal je 109,- euro voor een 3-pack en zijn de Slimme Wifi Boosters van jou.

Hoe kan ik bestellen

Ben je al klant van Caiway dan kun je de 3 Slimme Wifi Boosters bestellen in MijnCaiway. Na het inloggen in MijnCaiway:

  1. Ga naar tab Producten > kies voor internet
  2. Vervolgens op Wifi-router bestellen
  3. Kies dan voor de Slimme Wifi Boosters
Ben je nog geen klant?
Dan kun je bij het bestelproces van je andere producten de wifi-boosters bestellen. Doe een postcodecheck als je nog geen Caiway Internet klant bent.

Ondersteuning

De Slimme Wifi Booster is hetzelfde als de TP-Link Deco M5. De meeste onderdelen ondersteunen we. In de handleiding vertellen we je precies wat we wel en niet ondersteunen. Voor de onderdelen die we niet ondersteunen hebben we gezorgd dat je met vragen altijd bij TP-Link terecht kunt. Huur je de Slimme Wifi Booster bij ons en is deze stuk dan krijg je van ons een nieuwe. Heb je de Slimme Wifi Boosters gekocht dan heb je altijd een garantie van 3 jaar.
tp