Caiway Mobiel + 3 gratis Wifi Boosters

 • Maandelijks 5,- combikorting op je internetfactuur
 • Meest bekroonde netwerk van Nederland
 • Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 6 GB

Mobiel bellen én supersterke wifi

Met 3 Slimme Wifi Boosters ben je verzekerd van supersterke wifi van de keuken tot op zolder. Een huis vól wifi dus! Daarmee kan iedereen overal in huis tegelijk online zonder haperen. Dus ook al wordt er in de woonkamer volop series gestreamd en op de slaapkamer gegamed, je blijft scherp in beeld tijdens het videobellen met collega’s. Kies nu een databundel van 6 GB of hoger en ontvang de 3 Slimme Wifi Boosters gratis.

Ben je nog geen Caiway klant?

Caiway Mobiel is speciaal voor onze Internetklanten. Geniet jij nog niet van razendsnel glasvezel internet van Caiway? Kijk snel of we ook glasvezel bieden op jouw adres.

Doe de postcode check

  

Mobiel 6 GB 

6gb wifi

15
,-
p/mnd
Incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
6 GB internet
 Onbeperkt bellen
 25 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ Gratis 3 Slimme Wifi Booster

  

Mobiel 12 GB 

12gb wifi 
20
,-
p/mnd
Incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
 12 GB data
Onbeperkt bellen
 50 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ Gratis 3 Slimme Wifi Boosters

  

Mobiel 30GB

30gb wifi
25
,-
p/mnd
Incl. 5,- combikorting op je internetfactuur
 30 GB data 
Onbeperkt bellen
 100 sms'jes
Inclusief
✔ 5,- p/mnd combikorting op je internetfactuur
✔ Gratis 3 Slimme Wifi Booster
Bekijk alle abonnementen en bestel!

Voor meer informatie over databundels, kijk op onze bestelpagina.

* Caiway Mobiel is alleen beschikbaar voor Caiway Internet klanten. De tijdelijke actie is geldig t/m 18 juni 2021 en geldig voor de abonnementen Mobiel 6GB, Mobiel 12GB en Mobiel 30GB. Let op: de prijzen zijn inclusief 5,- combikorting, die terug te vinden is op je internetfactuur, niet op je mobiele factuur. Daarnaast betaal je aansluitkosten van 20,-.

Bekijk hier alle tarieven en voorwaarden van Caiway Mobiel.
Voor een overzicht van tarieven van eerder verkochte bundels, kijk op de tarievenpagina.

Voor het hele gezin!

Op elk extra mobiele abonnement wat je afsluit bij Caiway ontvang je elke maand 5,- korting. Dus sluit vandaag nog abonnementen af voor het hele gezin en start met profiteren! Deze korting vind je terug op je mobiele factuur en geldt op ieder extra mobiel abonnement. Per adres kun je 5 abonnementen afsluiten, zolang ze maar op dezelfde naam staan.

familie

Voordelen van Caiway Mobiel

combineer
Combineren voor korting

Combineer Caiway Internet met Caiway Mobiel en krijg elke maand 5,- combikorting. Deze vind je terug op je internetfactuur, niet je mobiele factuur.

overstappen
Meest bekroonde 4G netwerk 

Bellen en internetten met je Caiway Mobiel abonnement gaat via het meest bekroonde netwerk van Nederland.

overstappen

Eenvoudig overstappen

 Overstappen met gratis nummerbehoud is eenvoudig te regelen. Wij zorgen ervoor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet en zeggen je oude mobiele abonnement op. Zo voorkom je dubbele kosten. 

Meer informatie

Wij helpen je graag met al je vragen.

Loopt je huidige mobiele contract nog langer dan 4 maanden door?

wekkerZet dan de Caiway Overstapwekker. Je krijgt van ons een seintje wanneer je naar Caiway Mobiel kunt overstappen. Slim bekeken, want dan profiteer je gelijk van de 5,- combikorting en de extra’s die voor Caiway Mobiel op dat moment gelden.

Zet de overstapwekker

 

Heb je hulp nodig?

kccWe staan voor je klaar om je te helpen met de vragen die je hebt.
Bel ons op 088 2249 111.

 

 

Bekijk de actuele openingstijden

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik zien hoeveel ik van mijn bundel (MB’s/minuten/sms) heb gebruikt?
  Je specificatie van je verbruik kun je zien via Mijn Caiway Mobiel. Je ziet hoeveel MB’s, minuten en/of sms’jes je hebt verbruikt. Ook zie je welke nummers je hebt gebeld en of het binnen of buiten je bundel is.
 • Wat houdt de Caiway combikorting in?

  Combineer Caiway Mobiel met je Caiway internet of Alles-in-1 abonnement op hetzelfde adres en profiteer elke maand van 5,- korting. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen, dit gaat automatisch. Deze korting zie je niet terug op de Caiway Mobiel factuur maar vind je terug op de internetfactuur welke in Mijn Caiway is in te zien.

 • Hoe maak ik een Mijn Caiway Mobiel account aan?
  Elke klant van Caiway Mobiel krijgt automatisch een Mijn Caiway Mobiel account. Je ontvangt hiervoor van ons, in twee aparte e-mails, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee log je voor de eerste keer in op Mijn Caiway Mobiel en verander je het wachtwoord.
 • Kan ik mijn huidige mobiele nummer meenemen?
  Ja, kies bij het bestellen voor ‘huidige telefoonnummer meenemen’ en geef de gewenste overstapdatum aan. Wij zorgen er dan voor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet.
 • Krijg ik ook korting als ik meerdere mobiele abonnementen bij Caiway afneem?
  Ja, bij ieder extra mobiel abonnement dat je bij Caiway afneemt krijgt je 5,- korting. Deze korting op je extra abonnementen wordt getoond op je Caiway mobiele factuur. (let op: de 5,- combikorting wordt getoond op je internet factuur) Je kunt tot maximaal vijf mobiele abonnementen aanvragen op 1 adres. Je krijgt per extra mobiel abonnement 5,- korting per maand op je mobiele factuur. Voorwaarde voor de korting is wel dat je de extra abonnementen aanvraagt op hetzelfde adres dat staat op je eerste abonnement. Zo herkennen we dat je meer dan één abonnement hebt en kom je in aanmerking voor deze korting.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn simkaart ontvang?
  Als je vandaag bestelt, dan heb je jouw simkaart binnen 3 werkdagen in huis. De simkaart wordt bij jou thuis in de brievenbus bezorgd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven.