Mobiel

De nieuwste iPhone 14 en Samsung Galaxy S23 voor jou

dinsdag 1 augustus 2023

De twee beste telefoons van dit moment zijn nu voor een actieprijs te bestellen bij Caiway Mobiel. We vertellen je graag wat de Apple iPhone 14 en de Samsung Galaxy S23 allemaal in hun mars hebben.

Apple iPhone 14: geweldige allrounder

De iPhone 14 is Apple’s beste telefoon voor de meeste mensen. Met een compact scherm van 6,1 inch ligt-ie lekker in de hand. De telefoon werkt razendsnel en is waterbestendig.

In vergelijking met de vorige iPhones is vooral de batterijduur en het camerasysteem - in het speciaal de camera voorop - flink verbeterd. Door een betere, automatische autofocus en een groter diafragma, zijn je selfies scherper, kleurrijker en in weinig licht tot twee keer beter. iPhones staan altijd al bekend om hun uitstekende camera’s, de iPhone 14 maakt de hoge verwachtingen waar.

De software (iOS) heeft ook een update gekregen. Zo kun je nu bijvoorbeeld je thuisscherm een stuk persoonlijker maken!

De Apple iPhone 14 met 128GB opslagruimte in het zwart (‘midnight’) is nu in de aanbieding bij Caiway Mobiel.

Samsung Galaxy S23: meer betaalbare krachtpatser

Samsung introduceerde dit jaar de Galaxy S23. Die is wat betaalbaarder dan de nieuwste iPhone, maar net zo compact, mooi en krachtig.

Door de nieuwe processor switch je moeiteloos en snel tussen de verschillende apps die je open hebt staan. En met de verbeterde batterij houd je het gemakkelijk een dag uit.

Naast de hoofdcamera, heeft de S23 ook nog een ‘wide’- en een ‘ultrawide’-lens. Daarmee vang je lekker veel in één foto! Door verschillende verbeteringen in hardware en software is de camera van de S23 beter in het maken van foto’s bij slecht licht of andere lastige omstandigheden. Zo worden bijvoorbeeld je selfies, portretten en video’s beter gestabiliseerd.

De Samsung Galaxy S23 bij Caiway Mobiel met 128GB aan opslagruimte.

Caiway Unlimited

Met Caiway Mobiel bel en internet je via het meest bekroonde netwerk van Nederland. Ben je al internetklant van Caiway Internet? Dan profiteer je van verschillende kortingen en extra’s, zoals korting op je internetfactuur, gratis dubbele data en een gratis extra tv-pakket met o.a. ESPN Compleet.

Nieuw bij Caiway Mobiel is het Caiway Unlimited-abonnement. Onbeperkt bellen en internetten voor een zorgeloos en rijk online leven. Lees er hier meer over, of bestel hier Caiway Unlimited Mobiel.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief