Mobiel

Nu 5G bij Unlimited Mobiel van Caiway

woensdag 24 januari 2024

Goed nieuws voor klanten met Unlimited Mobiel van Caiway: zij krijgen een upgrade en maken vanaf nu gebruik van het 5G-netwerk. Dat betekent hogere snelheden en betrouwbaar mobiel internet in heel Nederland. Binnenkort bieden we ook al onze andere klanten 5G als optie. In dit artikel lees je wat je eraan hebt.

Als je Unlimited Mobiel van Caiway hebt, maak je vanaf nu gebruik van 5G, de nieuwste generatie mobiele netwerken. Een gratis upgrade, van ons voor jou. Het 5G-netwerk, de opvolger van 4G, biedt nu al hogere snelheden en heeft straks ook flink meer capaciteit. Bellen, internetten en sms'en doe je via het snelle en stabiele netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld.

Dit heb je aan 5G

Op een 5G-netwerk zijn nu al hogere snelheden beschikbaar dan op het 4G-netwerk. De maximale downloadsnelheid bij ons is nu tot 300 Mbps en de maximale uploadsnelheid is tot 80 Mbps. In de toekomst kan de snelheid in theorie 80 keer zo hoog worden als bij 4G. Zo'n hogere snelheid is vooral interessant als je in één keer veel data verstuurt of ontvangt, bijvoorbeeld wanneer je een film op je telefoon wilt downloaden.

Ook zal de capaciteit flink toenemen. Daar ga je echt wat aan hebben, vooral als je mobiel video's in hoge kwaliteit kijkt, of mobiel internet in een voetbalstadion of op een festival. Wie weleens remote werkt, en de telefoon als hotspot gebruikt, profiteert ook: grote bestanden downloaden of versturen is met 5G geen probleem. Game je mobiel met anderen online? Dan word je blij van de kortere reactiesnelheid van 5G van 1 milliseconde.

Goed om te weten, 5G vraagt minder van je batterij en de dekking is in heel het land stabiel: meer dan 99% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied.

>> Op deze interactieve dekkingskaart zie je hoe goed het bereik is in jouw buurt. (Als klant van Caiway Mobiel maak je gebruik van het Odido-netwerk.)

Moet mijn (nieuwe) telefoon 5G ondersteunen?

Ja. De meeste moderne telefoons ondersteunen 5G. Als je in de markt bent voor een nieuwe telefoon, is het altijd handig om het voor de zekerheid even te checken.

Ik heb een ander mobiel abonnement bij Caiway

Onze 1 GB-, 10 GB- en 15 GB-klanten hebben binnenkort ook de optie om voor 5G te kiezen. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief