Win kaartjes voor Wagner-opera Die Walküre!

maandag 15 april 2024

Heldenmoed, verraad en verboden liefde; het komt allemaal voorbij in Wagners beroemde opera Die Walküre. En jij kan het live meemaken! Samen met muziekzender Mezzo verloten we twee keer twee opera-kaartjes voor Die Walküre in Rotterdam.

Of je nu al een fervent operaganger bent of er voor het eerst een mee gaat maken, het wordt een onvergetelijke ervaring. Op vrijdag 26 april om 18.00 voert het Rotterdams Philharmonisch Orkest Wagners opera Die Walküre uit, onder leiding van de Canadese dirigent Yannick Nézet-Séguin.

Samen met muziekzender Mezzo verloten we onder onze klanten twee keer twee kaartjes voor deze spectaculaire opera in de Rotterdamse concertzaal De Doelen. Vul hieronder je gegevens in, en win. Alvast veel plezier!

Trekking is geweest 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief