Wat overstappen betekent voor vast bellen

Bel je graag via de vaste telefoonlijn dan kan je vast bellen toevoegen aan je pakket voor € 2,50 p/mnd. Vast bellen is maandelijks opzegbaar.

icoon telefoons
Gratis nummerbehoud

Kies je voor vast bellen van Caiway, dan kun je je huidige telefoonnummer meenemen. Helemaal gratis. Geef het aan ons door in je bestelling en wij regelen de rest.
 

icoon verhuisservice
Verhuisservice

Ben je al klant bij Caiway en kies je voor een ander pakket of verhuis je binnen dezelfde regio met hetzelfde netnummer? Dan behoud je vanzelfsprekend je huidige telefoonnummer. Je hoeft alleen de verhuizing aan ons door te geven.

 

Veelgestelde vragen overstappen bellen

 • Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?
  Je kunt je huidige telefoonnummer meenemen. Dit geef je bij je bestelling aan. Het overzetten van het telefoonnummer duurt een paar dagen nadat de diensten geactiveerd zijn. Via sms en/of e-mail houden we je op de hoogte. Controleer altijd bij je huidige provider of je abonnement automatisch stopt. Lees meer over nummerbehoud.
 • Heb ik nieuwe kabels nodig om te bellen?
  Je telefoon sluit je met een telefoonkabel aan op het modem. Gebruik je een dect-set telefoon? Dan sluit je het basisstation op het modem. Je gebruikt de telefoonkabel die meegeleverd is bij je telefoon.
 • Kan ik ook een tweede lijn aanvragen?
  Bij ons is één telefoonlijn mogelijk. Dat betekent dat je één telefoonnummer kan meenemen of krijgt.
 • Ik ben bang dat het installeren niet goed gaat. Wat dan?
  Het is fijn om te weten dat je bij ons installatiegarantie krijgt. In het installatiepakket zit een handleiding die je stap voor stap helpt. Kom je er zelf niet uit, dan kan je terecht bij onze helpdesk medewerker. Komen jullie er samen ook niet uit, dan sturen we een monteur bij je langs. Deze is gratis als je binnen 4 weken na ontvangst van je pakket hulp nodig hebt.