Ziggo Sport Totaal

Langs de lijn bij de Manchester derby, of vooraan bij El Clásico

  Kijk de klok rond spectaculaire sportwedstrijden op zes premium sportkanalen, met deskundig commentaar en exclusieve sportprogramma’s als Peptalk en Rondo met Jack van Gelder.

  Geniet van heel veel live topvoetbal uit de Primera División, de Premier League en de Champions League. Beleef alle Formule 1-races alsof je zelf achter het stuur zit dankzij de extra live feeds. Volg topgolfwedstrijden en geniet van de spannendste atletiek toernooien. Maar ook Wimbledon, NBA-duels en de ruigste rugbywedstrijden zullen niet aan je voorbijgaan. Bestel nu Ziggo Sport Totaal en kijk live op zes kanalen naar de mooiste sportmomenten. En met de gratis Ziggo Sport Totaal GO app hoef je ook onderweg niets meer te missen.  

   

  Bestellen                               Wijzig abonnement

   
  Ziggo Sport Totaal€ 14,95
  • - 6 sportzenders
   
  • Smartcard € 0,00
  • Totaal
  • Per maand € 14,95
  • Eenmalig € 0,00
  • Bestellen

   

  Voor dit abonnement is een Basic TV abonnement en een smartcard noodzakelijk. De smartcard huurt u van Caiway zonder bijkomende kosten.

  Zenders

   

  Ziggo Sport Select biedt u dagelijks de wedstrijden en toernooien die u absoluut niet mag missen.

   

  Op Ziggo Sport Voetbal ziet u de beste Europese voetbalcompetities van de UEFA Champions League, de Spaanse Primera División, de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League en de Italiaaanse Coppa Italia.

   

  Op Ziggo Sport Golf ziet u dagelijkse golf van het allerhoogste niveau met wekelijks live een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour.

   

  Op Ziggo Sport Racing komen de liefhebbers van autosport volop live aan hun trekken. Formule 1, de GP2, GP3 en het Europees Formule 3-kampioenschap.

   

  Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2 worden ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld. Kijk naar NBA basketbal, tennis en atletiek.

  Ziggo Sport Totaal GO

  Als Ziggo Sport Totaal abonnee krijgt u onbeperkt toegang tot alle Ziggo Sport Totaal tv-kanalen via uw tablet, telefoon en PC of Mac. 

  Wat is er nodig om van Ziggo Sport Totaal GO gebruik te kunnen maken?
  Allereerst een abonnement op Ziggo Sport Totaal, want Ziggo Sport Totaal GO is uitsluitend beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees. Een breedband internetverbinding met een constante verbinding van ten minste 3 Mbit/s. De Ziggo Sport Totaal app of een internetbrowser met de (gratis) Microsoft Silverlight plug-in.

  Lees hoe u Ziggo Sport Totaal Go activeert en in gebruik neemt