Interactieve TV

Het nieuwe televisiekijken

Caiway introduceert Interactieve TV nu met Replay TV. Het plezier van programma's kijken wanneer het ú uitkomt.
Alles draait om de programmagids. Er valt namelijk zoveel te zien. Kijk het programma vanaf het begin. Handig als u net het begin heeft gemist. Of kijk programma's gratis tot wel 7 dagen terug. Altijd in de beste kwaliteit en vaak in Full HD.

Interactieve TV

Wat is Replay TV?

  1. Begin gemist? Start het programma opnieuw op zolang het bezig is
  2. Programma's gratis tot wel 7 dagen terugkijken in de beste kwaliteit
  3. Replay TV: keuze uit meer dan 30 zenders
Wat is Replay TV?

De programmagids

In de programmagids vindt u al uw favoriete series en programma´s. Alle programma's met Replay TV zijn herkenbaar aangegeven in de programmagids. Met een druk op de knop kijkt u een programma tot wel 7 dagen terug. Of zolang het programma bezig is, gewoon vanaf het begin. Heel eenvoudig en meestal ook in Full HD.

De programmagids

Afspelen vanaf begin

Net te laat thuis gekomen en het begin van het programma op tv gemist? Met Replay TV start u het programma gewoon opnieuw op, zolang het nog bezig is. Makkelijk en snel met de afstandsbediening.

Afspelen vanaf begin

Programma's gratis terugkijken

Programma's, series en documentaires gratis tot wel 7 dagen terugkijken in de beste kwaliteit. Met de afstandsbediening bladert u door de programmagids en kiest u uit een ruim aanbod van meer dan 30 zenders.

Programma's gratis terugkijken

 

Replay TV - Hoe werkt het?

Replay TV is eenvoudig te bedienen. Via enkele knoppen op de afstandsbediening kunt u programma’s tot wel 7 dagen terugkijken. Of zolang het programma bezig is, gewoon vanaf het begin. Bekijk de video voor meer informatie over het gebruik van Replay TV.Opnemen en live tv pauzeren

U hoeft niets meer te missen. Met Interactieve TV neemt u eenvoudig programma's op. Ook meerdere tegelijk, zoveel u wilt. Bovendien kunt u altijd vooruit- en terugspoelen. Even een pauze nemen tijdens het tv-kijken? Dat kan met live tv pauzeren.

Opnemen en live tv pauzeren

Uitzending gemist

Standaard bij Interactieve TV heeft u via een app toegang tot Uitzending Gemist. Hiermee kijkt u alle programma's van NPO 1, 2 en 3. Tot 8 dagen na uitzending en indien beschikbaar in Full HD. De app vindt u in het menu van de interactieve tv-ontvanger.

Uitzending Gemist

Overal live tv kijken

Standaard bij een Alles-in-1 Glas pakket kunt u live tv kijken in huis. Op de smartphone, tablet, laptop of pc. Kiest u voor Replay TV inclusief Interactieve TV? Dan kunt u ook onderweg live tv kijken. Via 3/4G of Wifi in heel Nederland.

Live tv kijken

De interactieve tv-ontvanger

Interactieve TV is tegen betaling verkrijgbaar in combinatie met een Alles-in-1 Glas pakket. De benodigde interactieve tv-ontvanger ontvangt u in bruikleen van Caiway.

De interactieve tv-ontvanger