Caiway webmail

Heb je een favoriet e-mailprogramma, zoals Outlook of Thunderbird op de PC? Of Mail op de Mac? Dan kun je dat programma met je Caiway e-mailadres gebruiken. Alleen: als je bijvoorbeeld op vakantie bent en geen computer mee wilt slepen, moet je op zoek naar een alternatief. Webmail van Caiway is zo’n alternatief. Daarmee kun je jouw mail overal ter wereld checken. Let op: je vindt hier alleen e-mail die je nog niet via een ander e-mailprogramma hebt binnengehaald. Nieuwe e-mail dus. Zo werkt het:

Internetbrowsers

Je kunt met diverse internetbrowsers inloggen op Caiway Webmail. Denk aan Internet Explorer, Firefox en Safari. Je logt in met je Caiway gebruikersnaam en wachtwoord. Deze zijn op de welkomstbrief vermeld als loginnaam (dit is je gebruikersnaam) en password (dat is je wachtwoord).

Verdwenen mail?

Zodra je de e-mail hebt opgehaald op een computer (bijvoorbeeld met Outlook) of met een e-mailprogramma op je mobiele telefoon, dan verdwijnt die van onze e-mailserver. Je kunt die e-mails dan dus niet meer via de Caiway Webmail lezen. Ten slotte nog twee tips. Tip 1 is dat je Webmail ook kunt gebruiken met eventuele extra e-mailadressen. Tip 2 is dat we sterk aanraden om uit te loggen of de internetpagina af te sluiten, zodra je klaar bent met Webmail. Zo voorkom je dat anderen jouw mail kunnen lezen. Dit is vooral belangrijk als je op een computer inlogt waar ook andere mensen gebruik van kunnen maken, zoals een ‘gedeelde’ laptop in een hotel. Je logt uit met de button uitloggen, bovenin het menu naast het kopje instellingen.

Klik hier om naar Caiway Webmail te gaan.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via WhatsApp, chat, of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 21:00. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.