Caiway webmail

Heb je een favoriet e-mailprogramma, zoals Outlook of Thunderbird op de PC? Of Mail op de Mac? Dan kun je dat programma met je Caiway e-mailadres gebruiken. Alleen: als je bijvoorbeeld op vakantie bent en geen computer mee wilt slepen, moet je op zoek naar een alternatief. Webmail van Caiway is zo’n alternatief. Daarmee kun je jouw mail overal ter wereld checken. Zo werkt het:

Internetbrowsers

Je kunt met diverse internetbrowsers inloggen op Caiway Webmail. Denk aan Internet Explorer, Firefox en Safari. Je logt in met je Caiway gebruikersnaam en wachtwoord. Deze zijn op de welkomstbrief vermeld als loginnaam (dit is je gebruikersnaam) en password (dat is je wachtwoord).

Tips

Ten slotte nog twee tips. Tip 1 is dat je Webmail ook kunt gebruiken met eventuele extra e-mailadressen. Tip 2 is dat we sterk aanraden om uit te loggen of de internetpagina af te sluiten, zodra je klaar bent met Webmail. Zo voorkom je dat anderen jouw mail kunnen lezen. Dit is vooral belangrijk als je op een computer inlogt waar ook andere mensen gebruik van kunnen maken, zoals een ‘gedeelde’ laptop in een hotel. Je logt uit met de button uitloggen, bovenin het menu naast het kopje instellingen.

Klik hier om naar Caiway Webmail te gaan.

Heeft deze informatie je geholpen?

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn mail verwijderen

  Volg deze handleiding om je mail te verwijderen.

 • Hoe komt het dat op afzender sorteren niet volgens verwachting werkt?
  Op afzender sorteren zorgt ervoor dat de items gesorteerd worden op basis van e-mailadres. Er wordt dus niet naar naam gekeken.
 • Hoe worden contacten verzameld in mijn adresboek?
  Gemailde personen verschijnen automatisch in je adresboek. Automatisch verzamelde adressen komen in een los adresboek terecht.
 • Kan ik ook contacten importeren of exporteren?
  Nee, je kunt geen contacten importeren en exporteren.
 • Waarom zie ik de melding "Selecteer een bestand om te uploaden"?
  Deze melding kun je wegklikken; als je op OK klikt is je bijlage gewoon toegevoegd. Wil je in het geheel van deze melding af - gebruik dan Firefox of Chrome. In deze browsers komt de melding niet naar voren.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.