Internet installeren

Stap voor stap je modem en wifi installeren

Om thuis te genieten van je internet ga je als eerste aan de slag met het installeren van jouw glasvezel of kabelmodem. Daarna helpen we je graag verder om je wifi nog beter te maken met onze Slimme Wifi-boosters.

Modem installeren

Je modem installeren is vaak zo gepiept! Kies hieronder welk type modem je wilt installeren en volg het stappenplan. Weet je niet zeker welk modem je thuis hebt? Aan de onderkant van je modem zit een sticker waar het modemtype op staat. Bij wifimodems vind je hier ook de netwerknaam en het wachtwoord van je wifi.

Nokia XS-2426G-B

Alles over het installeren van het glasvezelmodem Nokia XS-2426G-B.

 

Stappenplan

Genexis Platinum

Alles over het installeren van het glasvezelmodem Genexis Platinum.

 

stappenplan


Cisco EPC-3208

Alles over het installeren van de kabelmodem Cisco EPC-3208.

 

stappenplan

Heb je een ander modem?

Dan helpen we je graag met een duidelijke handleiding. Kies hiernaast welk modemtype je hebt. Heb je gekozen voor vrije modemkeuze? Dan raden we je aan om de meegeleverde handleiding erbij te pakken. Wij kunnen geen advies geven bij zelf gekozen modems.

Overige modems

Installeren Slimme Wifi Boosters

 

Wil jij ook overal in huis goed wifi bereik? Installeer dan snel de Slimme Wifi Boosters. Met ons stappenplan weet je precies wat je moet doen en hoe je de app optimaal installeert. Bekijk ook onze slimme tips om het beste uit je wifi te halen.

Installeren       slimme tips

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.