Zender van de maand

Zender van de Maand juli: Pebble TV

maandag 1 juli 2019

Zender van de Maand juli: Pebble TV

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Zender van de Maand bij Caiway. In juli is dit Pebble TV. Pebble TV is een digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma’s in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. Op 13 en 14 juli zijn het de open imkerdagen en dus is het Bijenweekend bij Pebble TV! Pebble TV is op bezoek geweest bij een imker en die heeft ons heel wat verteld én laten zien over bijen. Leer tips om je tuin bij-vriendelijk te maken!” Pebble TV is de gehele maand juli te zien op kanaal 21. Wil je na juli ook nog blijven kijken naar Pebble TV, schakel dan naar kanaal 125.

  • Pebble TV zit in het Plus TV pakket met 40 extra zenders voor slechts 11,00 per maand
  • Pebble TV zit in het kinderpakket met 9 extra zenders voor slechts 4,50 per maand
Schrijf je in voor de nieuwsbrief