Zender van de maand Interactieve TV Televisie

Tips uit de TV-gids oktober

woensdag 4 oktober 2023

Meeslepende true crime: #Dead2Me

#DEAD2ME verkent de relaties van tien Britse stellen in ons digitale tijdperk. Hoewel deze relaties veelbelovend begonnen, namen ze allemaal een tragische wending. Een lopend commentaar door hun digitale dialoog en postings onthult hoe en waarom. Deze schokkende verslagen zijn gebaseerd op intieme interviews met vrienden en familie die deze tragische gebeurtenissen zagen gebeuren - maar ze niet konden voorkomen - ook met rechercheurs, psychologen en digitale experts.

#Dead2Me is vanaf maandag 9 oktober om 22:00 uur te zien op Crime+Investigation (kanaal 108 bij het Caiway Pluspakket)

Crime + Investigation #Dead2Me


Topwedstrijden in de Eredivisie (mannen en vrouwen)

Een nieuwe speelronde in de Eredivisie! Vanavond speelt FC Volendam tegen FC Utrecht. Dat is extra interessant voor wie ook de NPO-serie Volendam, een dorp in de eredivisie kijkt, waarin je de club, haar fans, voorzitter, spelers en hoofdtrainer van dichtbij meemaakt.

Verder dit weekend op het programma: PEC Zwolle tegen regerend kampioen Feyenoord en Sparta Rotterdam ontvangt koploper PSV.

Met Caiway en ESPN Compleet in je pakket kijk je alle Eredivisie-wedstrijden en ander topvoetbal live!

In hetzelfde weekend wordt de vierde speelronde van de Vrouwen Eredivisie gespeeld. Voetbalfans kunnen in het bijzonder uitkijken naar Excelsior - Twente op vrijdag, en Feyenoord - Ajax op zaterdag.

ESPN zendt iedere zaterdag om 14:00 en op zondag 12:15 een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie live uit. Van alle wedstrijden zijn samenvattingen te zien (op zondagavond op ESPN2).

ESPN Pakketvisual


Adembenemende beelden van leeuwen op Love Nature

Tot slot staat natuurzender Love Nature vanaf maandag 9 oktober een week lang in het teken van de grote kat. Verwacht adembenemende beelden van leeuwen, tijgers, jachtluipaarden en andere grote katachtigen in het wild. In verschillende programma’s maak je hun strijd om te overleven van dichtbij mee. Kijk bijvoorbeeld naar Africa’s Hunters, Big Cat Country, New Kids in the Wild, Tales from Zambia, Wildlife Icons of Chasing the Rains.

Goed nieuws: we hebben Love Nature tijdelijk toegevoegd aan je basispakket! Kijk hier voor meer informatie over deze zender.

Je kijkt - tijdelijk - naar Love & Nature op kanaal 21.

Love Nature

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief