Diensten Interactieve TV Televisie

Nieuw: App Kerkdienstgemist via interactieve tv

vrijdag 10 april 2020

De coronacrisis vraagt nogal wat aanpassingen in je dagelijks leven. Zo kun je bijvoorbeeld op zondag niet meer naar de kerk om een dienst bij te wonen. Caiway heeft daarom de gratis applicatie Kerkdienstgemist toegevoegd aan Caiway Interactieve TV. We leggen je graag uit hoe je nu vanuit huis een kerkdienst van jouw kerk kunt bijwonen.  

Kerkdienst Gemist is een gebruiksvriendelijke app op de interactieve tv-ontvanger waar je kerkdiensten live kunt bijwonen. En met meer dan 1500 aangesloten kerken is er een zeer ruime keuze aan kerken die hun samenkomsten rechtstreeks uitzenden. Naast de live-kerkdiensten, vind je in het archief nog eens 130.000 opgenomen diensten die je kunt terugkijken. Een aantal (kerk)diensten zijn alleen bestemd voor leden van de kerk. Je kunt bij je kerk navraag doen om hier toegang toe te krijgen.

De app van Kerkdienstgemist vind je op de interactieve tv-ontvanger (besteld na 6 mei 2019) terug in het Menu, daar kies je Apps, en onder het kopje Video vind je Kerkdienst Gemist.  

Heb je geen interactieve tv-ontvanger, dan kun je ook diensten rechtstreeks op Kerkdienstgemist.nl bekijken. Daar vind je ook meer informatie over de diensten en aangesloten kerken.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief