Win een voucher voor Pathé Thuis

donderdag 1 oktober 2020

Al zomeren we in gedachten nog wat na, vanaf deze maand is het ook tijd om weer wat vaker op de bank te kruipen voor een avondje thuisbioscoop. Caiway geeft samen met Pathé Thuis 300 vouchers weg, zodat jij kunt genieten van de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films in jouw eigen thuisbioscoop. Doe tot en met 16 oktober mee en maak kans! 

Top 3 films op dit moment bij Pathé Thuis

21 Bridges

Terwijl hij twee moordenaars opjaagt, komt een politieagent terecht in een grootschalig complot waar zijn collega's bij zijn betrokken. Hij moet achterhalen op wie hij moet jagen... en wie er op hem jaagt.

 

De Beentjes van Sint-Hildegard

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. 

 

Alone

Jessica moet een verlies verwerken en trekt terug uit de stad. Ze wordt echter ontvoerd en naar een blokhut gebracht. Wanneer ze weet te ontsnappen blijkt de wildernis gevaarlijker te zijn dan haar ontvoerder. 

Elke week worden nieuwe toptitels aan Pathé Thuis toegevoegd direct uit de bioscoop. Bekijk hier alle films op Pathé Thuis.

Hoe werkt het?

Met de Pathé Thuis vouchercode kijk je thuis naar de nieuwste huurfilms via de Pathé Thuis App of de Pathé Thuis app op jouw interactieve tv-ontvanger. Je kunt er dus direct één huurfilm mee kijken van maximaal € 5,99. De code is 1 jaar geldig na uitgiftedatum en is niet geldig voor koopfilms.

Wil je kans maken op zo'n voucher waarmee je een film bij Pathé Thuis kunt kijken? Vul hieronder het e-mailadres in waarop je de vouchercode wilt ontvangen.

Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Als je een vouchercode wint, ontvang je hierover een e-mail op het hieronder opgegeven e-mailadres. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om een film te kijken. Alvast veel kijkplezier!

Update: deze winactie is gesloten. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Meer informatie over Caiway Interactieve TV

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief