Internet

Doe mee en win een P1-meter om energie te besparen

dinsdag 23 januari 2024

Met de slimme P1-meter van Homewizard en de bijbehorende gratis app krijg je (live) inzicht in je energieverbruik en teruglevering. Hoeveel gas gebruikt mijn gezin bij het douchen? Wat is het sluipverbruik van mijn apparaten ’s nachts? Waarom is ons energieverbruik deze week veel hoger dan vorige week? Met dit soort inzichten kun jij maatregelen nemen om te besparen op energiekosten. Niet gek toch, in deze koude maanden en met die hoge energieprijzen? 

 

De P1-meter werkt alleen met een slimme meter. Installatie is heel eenvoudig: plug de P1-meter in je slimme meter, verbind ‘m met je wifi en installeer de gratis app op je telefoon. 

 

We geven 10 van deze slimme P1-meters weg.

Trekking is geweest.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief