Onbeperkt bellen avond en weekend

Dé bundel voor iedereen die het overdag te druk heeft om te bellen, maar ’s avonds en in het weekend de ‘schade’ wil inhalen. Hieronder vind je nuttige info over dit belabonnement, zodat je precies weet welke nummers je gratis kunt bellen en welke niet.

Tip: let op de ingangsdatum van de belbundel

Gesprekken die zijn gevoerd voordat je ‘Onbeperkt bellen avond en weekend’ abonnement is ingegaan, worden uiteraard nog volgens het oude tarief berekend.

Soorten telefoonnummers

Er wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal soorten telefoonnummers. Hier wordt kort uitgelegd wat dit voor jouw belbundel betekent.
  • Vast nummer in Nederland:
    Tussen 19:00 uur 's avonds en 08:00 uur ’s ochtends, plus het hele weekend, bel je gratis naar vaste* nummers in Nederland. Als je die nummers op andere tijden belt, worden extra kosten in rekening gebracht.

  • Internationaal nummer:
    Deze gesprekken vallen buiten uw belbundel, hiervoor worden extra kosten voor berekend.

  • Mobiel nummer/0900/0909 of 0906:
    Deze gesprekken vallen buiten je belbundel en worden dus in rekening gebracht.

 

* Dit geldt voor vaste nummers binnen Nederland en voor 084-, 085-, 087-, 088-, 116- en 14-nummers, maar (onder andere) niet voor betaalde informatiediensten, 06760-internetnummers en 070-3456789 Bel & Bespaar, op basis van een Fair Use Policy. Met uitzondering van de kosten die voor aanbieders van 084- en 087-nummers in rekening worden gebracht.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.