Interactieve TV App

TV-kijken via je smartphone of tablet? Dat kan gewoon! Met de Caiway Interactieve TV App kijk je online televisie, waar jij maar wilt. Download de Interactieve TV App en begin met kijken.

Bekijk de video om te zien hoe je kan inloggen in de app.

 

 

 

 

 • Of lees hier hoe je kan inloggen in de app

  Download de app

  Met behulp van de Caiway Interactieve TV App heb je toegang tot al je favoriete tv-programma's. De app kan op je mobiel en tablet overal gebruikt worden in de EU. Om te beginnen met tv-kijken hoef je alleen maar de app te downloaden en in te loggen: Apple App Store, Google Play Store

  Je gebruikersnaam

  Je gebruikersnaam is gelijk aan je primaire e-mailadres van Caiway, maar dan zonder @caiway.nl erachter. Bijvoorbeeld: is je e-mailadres [email protected], dan is je gebruikersnaam: “jan”. Primaire e-mailadres vergeten? Je vindt deze terug op Mijn Caiway.

  Je wachtwoord

  Het wachtwoord om met de gebruikersnaam in te loggen in de Interactieve TV App is hetzelfde wachtwoord als dat van je primaire Caiway e-mailaccount. Wachtwoord vergeten? Volg onze handleiding om dit te resetten.

Met de Interactieve TV App heb je toegang tot het volgende:
 
 • Met de app kijk je televisie op je smartphone, tablet en laptop
 • Je hebt toegang tot alle zenders uit je tv-pakket
 • Streamen naar je grote scherm met Google Chromecast
 • De Interactieve TV App werkt overal in de hele EU
Daarnaast heb je beschikking tot deze handige functies:

 • Live tv pauzeren: voor als je even naar het toilet moet
 • Programma Gemist: kijk je programma's tot 7 dagen terug
 • Begin Gemist: begin een programma direct vanaf het begin
 • Programmagids: snel je favoriete programma opzoeken en kijken

TV-kijken via de browser

Kijk je liever tv via je browser? Geen probleem! Je kan via iedere smartphone, tablet, laptop of desktop eenvoudig tv-kijken via je browser. Open simpelweg je favoriete browser en surf meteen naar de website. Je gebruikersnaam is gelijk aan je primaire e-mailadres van Caiway, maar dan zonder @caiway.nl erachter. Veel kijkplezier!

Ga naar webtv.caiway.nl

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik de tv-app downloaden?
  Download de Caiway Interactieve TV App met je smartphone of tablet in de Google Play Store of de Apple App Store.
 • De gedownloade tv-app werkt niet op mijn Android apparaat, hoe komt dat?
  Zorg dat je ingelogd bent in de Caiway Interactieve TV App om tv te kijken op je tablet of telefoon. De tv-app werkt alleen op apparaten met Android 10 en hoger.
 • De gedownloade tv-app werkt niet op mijn Apple apparaat, hoe komt dat?
  Zorg dat je ingelogd bent in de Caiway Interactieve TV App om tv te kijken op je iPhone of iPhone. De tv-app werkt alleen op apparaten met iOS 12.0 en hoger.
 • Ik heb een abonnement op Ziggo Sport Totaal / Film1 / ESPN Compleet, maar ik kan deze zenders niet bekijken in de tv-app?

  Deze app maakt gebruik van ons nieuwe Interactieve TV Platform. Op dit moment maak je hier nog geen gebruik van, en is deze niet gekoppeld aan je tv-ontvanger. Je hebt daarom in de tv-app alleen toegang tot de tv zenders uit ons basis pakket. Om de zenders van Ziggo Sport Totaal / Film1 / ESPN Compleet te bekijken, kan met de tv-app van deze aanbieders zelf. Download de tv-app van de aanbieder en koppel je Caiway abonnement eraan. Hoe dit moet, kan je lezen op onze Go diensten pagina.

 • Ik weet zeker dat ik de juiste gegevens voor het inloggen van de tv-app heb ingevoerd. Waarom kan ik niet inloggen?
  Na 5 foutieve inlogpogingen wordt je account 5 minuten geblokkeerd. Wacht 5 minuten en probeer daarna opnieuw in te loggen. De tijd verdubbeld bij wederom 5 foutieve pogingen.
 • Kan ik ook gebruik maken van de TV App zonder internet en televisie in mijn pakket?
  Om gebruik te maken van de Interactieve TV-app heb je zowel internet als televisie nodig in je Caiway abonnement.
 • Waar vind ik de inloggegevens van mijn tv-app?

  Je gebruikersnaam is gelijk aan je primaire e-mailadres van Caiway zonder extensie. Dit betekent dat je @caiway.nl weg moet laten. Je wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van je Caiway e-mailaccount. Je vindt je primaire e-mailadres eenvoudig in Mijn Caiway onder "Zelf regelen" en "Internet".

  Voorbeeld
  Is je primaire e-mailadres [email protected]? Dan is je gebruikersnaam voor de tv-app: pieter.

 • Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen van mijn tv-app account?

  Je wachtwoord voor de tv-app is gelijk aan het wachtwoord van je Caiway e-mailaccount. Bent je het wachtwoord van je Caiway e-mailaccount vergeten of wil je deze wijzigen? Volg dan onze handleiding.

 • Na het inloggen op de tv-app werkt mijn e-mailaccount niet meer, hoe komt dat?
  Wellicht heb je het wachtwoord gewijzigd voor de tv-app. Dit wachtwoord wordt ook gebruikt voor je e-mailadres. Kijk voor meer informatie op www.caiway.nl/email.
 • Hoe kan ik interactieve tv kijken op mijn laptop of desktop?
  Ga in je browser naar http://webtv.caiway.nl en log in met je Caiway Interactieve TV App gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Waarom kan ik niet opnemen in de app?
  Als je niet kunt opnemen maak je nog geen gebruik van ons nieuwe Interactieve TV Platform en is de app nog niet gekoppeld aan je tv-ontvanger. Zodra dit het geval is zullen wij je tijdig informeren.

Kom je er niet uit?

Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.