App

Weet je niet meer of je je voor of na 6 mei hebt aangemeld? Geen probleem. Op deze pagina kun je vinden welke van onze twee apps je kunt gebruiken om tv te kijken.

Menu van je TV-ontvanger

De makkelijkste manier om te zien welke tv-app je kunt gebruiken, is door het menu van je tv-ontvanger te bekijken. Aan het uiterlijk van het menu kun je zien welke app je kunt gebruiken*.

Hoe werkt dat?

Druk op de menu-knop van je afstandsbediening, en kijk welke van de twee menu's je in beeld ziet.

OK en nu?

Heb je menu 1? Dan kun je gebruik maken van de Multiscreen TV-app. Klik hieronder om naar de pagina over Multiscreen TV te gaan.

Multiscreen TV

Heb je menu 2? Dan kun je gebruik maken van de Interactieve TV-app. Klik op de knop hieronder om naar de pagina over de interactieve tv-app te gaan.
Interactieve TV-app


* Woon je in Twente en heb je geen interactieve tv-ontvanger, maar gebruik je wel een app om tv te kijken? Dan geldt voor jou dat je gebruik kunt maken van de Multiscreen TV-app.

Menu 1 - Multiscreen TV

Menu 2 - Interactieve TV-app

Veelgestelde vragen

  • Kan ik ook de andere app gebruiken?
    Op dit moment is de Interactieve TV-app alleen nog te gebruiken door nieuwe klanten (die zich hebben aangemeld na 6 mei). Uiteraard gaan we onze bestaande klanten op termijn ook overzetten, maar dat vraagt om een migratie naar een ander platform en behoorlijk wat technische aanpassingen. Dit gaan we gefaseerd uitvoeren. Zodra bekend is wanneer je als bestaande klant ook gebruik kunt gaan maken van de Interactieve TV-app laten we dat je uiteraard weten.
  • Kan ik ook gebruik maken van een app als ik televisie kijk via coax?
    Ja, bij alle Alles-in-1 HD-pakketten kun je gebruik maken van Multiscreen TV.

Regel het gemakkelijk online

We hangen niet op tot het probleem opgelost is. Via de veelgestelde vragen op de klantenservicepagina vind je antwoord op je vragen. Lukt dat je niet of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Onze medewerkers staan voor je klaar. Via chat of social media.

Online beschikbaar van maandag t/m zondag van 09.00 - 21.00 uur. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.