Mobiel

5 slimme apparaten die je wil hebben in je keuken

vrijdag 10 mei 2019

Bij een moderne internetverbinding, horen moderne apparaten. Gek genoeg hebben we nog lang niet alles in huis om al onze apparatuur te verbinden met het wifi-netwerk. Maar met deze slimme keukenapparaten weet je ineens wat je mist.


Lees ook:
5 keer slim gebruik maken van je wifi


Een slimme koelkast die bijhoudt wat je moet inkopen, een koffiezetapparaat dat zorgt dat jouw favoriete koffie klaarstaat en een oven die je op afstand aanstuurt. Allemaal handigheden die het koken leuker en eenvoudiger maken. Zo kun jij op je dooie gemak een paar heerlijke lentegerechten in elkaar flansen! Hier onze top 5.


1. De slimme koelkast
Hoe vaak komt het jou niet voor dat je in de supermarkt staat en vergeten bent om te kijken wat er nog in je koelkast zit? Dankzij smart fridges zie je via telefoon wat je echt nodig hebt. Ook handig: een koelkast met ingebouwd touchscreen. Ze zijn er in alle soorten en maten: van gewone tablet tot tv en regelrechte muziekinstallatie.

 

 

2. De slimme oven
Wie thuis komt na een lange dag werken, heeft lang niet altijd zin om uren te zwoegen in de keuken. Met een slimme oven zet je via de app op je mobiele telefoon de oven aan op het moment dat jij dat wil. Ook handig: in de app zitten een recepten. Maak een avond van tevoren een lekkere ovenschotel en zet het gerecht ’s ochtends in de oven. Aan het eind van je werkdag zet je via de app de oven alvast aan.

3. De koffiemachine die met je meedenkt
Met een slimme koffiemachine maak je je favoriete koffie via je smartphone. De verbinding met wifi zorgt ervoor dat je het apparaat op afstand kunt bedienen. Zo kun je vanaf je luie stoel in de werkkamer, via je telefoon een heerlijke kop koffie voor jezelf klaar laten zetten. Iets verder van huis? Je kunt de machine ook zo instellen dat de koffie zet op basis van GPS. Dan staat er een warme kop koffie voor je klaar als je thuis bent.

4.De slimme kruidentuin
Kruiden maken het eten niet alleen lekkerder, ze staan ook nog eens hartstikke gezellig in je keuken. Het jammere van de plantjes uit de supermarkt is dat ze niet lang leven. Een paar uur nadat je de plant uit het plastic omhulsel hebt gehaald, hangt hij er al treurig bij. Supermarktkruiden worden namelijk zo gekweekt dat ze 6 dagen in leven blijven. Dat is net genoeg om naar de winkel te worden gebracht en verkocht te worden. Met de Click & Grow Smart Garden 3 is het kweken van je eigen moestuin voor iedereen weggelegd. De groei van de plantjes werkt namelijk automatisch en het groeiproces van de plantjes houd je bij via de app.

5. De standaard voor in de keuken
Koken is dankzij het internet een stuk eenvoudiger geworden. Maaltijden worden stap voor stap uitgelegd en vaak zit er een video bij zodat je zeker bent dat je de juiste stappen neemt. Voor wie kookt met hulp van een recept op een tablet, is een standaard onmisbaar. IKEA verkoopt voor een zacht prijsje houten standaards voor op het keukenwerkblad of voor aan de muur, zodat je tablet veilig staat en je genoeg ruimte hebt om te koken.

 


Sta jij te popelen om jouw kookkunsten 2019-proof te maken? Haal het maximale uit je glasvezelverbinding en verrijk je keuken met een paar van deze leuke apparaten. Zo ben je binnen no time een culinaire koning(in)!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief