Mobiel

Onze december highlights van Film1

maandag 25 november 2019

Onze december highlights van Film1

Het einde van 2019 komt in zicht. Als dank voor je vertrouwen hebben wij een aantal cadeautjes voor je klaarstaan. En daar is gratis toegang tot Film1 er één van. Je kijkt namelijk van 20 t/m 23 december gratis naar alle reclamevrije kanalen van Film1. Zo maak je de donkere dagen voor kerst een stuk gezelliger met de beste romantische comedy’s, actiefilms en thrillers van dit moment. We hebben de highlights van Film1 voor je op een rijtje gezet.

Film1 is van 20 t/m 23 december 2019 gratis te zien op kanaal 301 t/m 305.

 1. Book Club
  Vrijdag 20 december om 20:30
  Heerlijke feelgoodfilm met Diane Keaton en Jane Fonda over vier hartsvriendinnen die aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub hebben gelezen.
 2. Look Away
  Vrijdag 20 december om 22:15
  Maria wordt gepest op school. Zij ontdekt dat zij in haar spiegelbeeld haar gestorven tweelingzus kan contacteren en stemt in om te wisselen van kant. Maria moet toekijken hoe haar tweelingzus wraak neemt op alle mensen in haar omgeving…
 3. Robin Hood
  Zaterdag 21 december om 20:30
  Avonturenfilm met Taron Egerton als de beroemde vrijheidsstrijder Robin Hood die samen met zijn Moorse commandant John (Jamie Foxx) in opstand komt tegen de corrupte Engelse kroon.
 4. The Pirates of Somalia
  Zaterdag 21 december om 22:25
  Een beginnende journalist besluit naar Somalië te gaan om de Somalische piraten te leren kennen en over hun leven en beweegredenen te schrijven. Dankzij geluk, humor en een constante aanvoer van drugs lukt dat nog ook.
 5. Kursk
  Zondag 22 december om 20:30
  Matthias Schoenaerts en Léa Seydoux in een waargebeurd drama met over de ramp met de Russische onderzeeër Kursk, waarbij de autoriteiten maar niet kunnen kiezen tussen hun nationale trots en het leven van hun landgenoten.
 6. Gun Shy
  Zondag 22 december om 22:25
  Henry is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel. Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw ontvoerd. Met nagenoeg geen ervaring moet hij door de jungle trekken en het opnemen tegen meedogenloze bandieten.
 7. Edie
  Maandag 23 december om 20:30
  Feelgoodfilm in de beeldschone Schotse Hooglanden met Sheila Hancock als een eigenwijze Engelse dame die op haar tachtigste besluit een berg te beklimmen in Schotland en onderweg de jongere Jonny ontmoet.
 8. Tula, the Revolt
  Maandag 23 december om 22:15
  Het waargebeurde verhaal van de slavenopstand in Curaçao in 1795 tegen de Nederlandse onderdrukkers.
Veel kijkplezier!

 

Hoe kan ik Film1 gratis bekijken?

De zenders worden automatisch toegevoegd aan je zenderlijst. Je hoeft hier dus niets voor te doen! Alle klanten met een tv-abonnement van Caiway kunnen Film1 gratis bekijken van 20 t/m 23 december 2019 op kanaal 301 t/m 305.

Na december ook nog genieten van reclamevrije films?

Kun je ook na 23 december geen genoeg krijgen van de beste films? Kies dan voor het extra zenderpakket Film1. Met 4 reclamevrije filmkanalen krijg je als eerste toegang tot de beste films in Full HD. Kies uit het ruime aanbod tussen actie, thrillers, romantiek of comedy. Je kijkt ze thuis op de bank of als je onderweg bent via de Film1 app.
Bestel eenvoudig via Mijn Caiway.

Nog meer cadeaus?

Als bedankje hebben we in december een aantal leuke cadeaus klaarstaan. Benieuwd naar alle gratis extra’s?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief