Zender van de maand Televisie

Zender van de Maand Augustus: Stingray Lite TV

donderdag 23 juli 2020

Wat is er heerlijker dan van jouw favoriete muziek(clips) te genieten tijdens het koken, werken of op een gezellige avond? Niet veel, toch? We hebben goed nieuws voor alle muziekliefhebbers, Stingray Lite TV is in augustus Zender van de Maand bij Caiway (kanaal 21).

 

Je geniet de hele maand van de beste video's van de grootste hits uit de jaren 80, 90 en 2000 tot nummers die nu in de hitlijsten te vinden zijn. Of je nou wilt dansen of rustig wilt zitten en genieten, Stingray Lite TV zorgt met de beste popmuziek voor energie en plezier in de huiskamer.

 

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geniet je dagelijks van de beste popmuziek van de afgelopen 30 jaar en dat zonder enige reclameonderbreking. Denk aan klassiekers zoals The Spice Girls, Britney Spears, Take That en Mariah Carey, maar ook de hits van nu, Dua Lipa, Coldplay, Sam Smith, Katy Perry, Shawn Mendes en Taylor Swift.

 

 

Lite up your life!

Wil je na augustus ook nog blijven kijken naar Stingray Lite TV, schakel dan naar kanaal 129. Stingray Lite TV zit in het Plus TV-pakket met 40 extra zenders.

Probeer nu de eerste twee maanden gratis PlusTV van Caiway.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief