Televisie

Caiway Interactieve TV: voor ieder wat wils

woensdag 5 mei 2021
Zelf bepalen waar, wanneer en hoe je je favoriete programma’s bekijkt? Dat is televisiekijken anno 2021. Met Caiway Interactieve TV kan het via handige functies als Programma Gemist, Live pauzeren en het samenstellen van je eigen zenderlijst. In deze blog vertellen we je meer over de verbeteringen die we doorvoeren, de nieuwe functies van Interactieve TV en hoe klanten ons helpen om deze dienst continu te verbeteren.
 
De manier waarop mensen televisiekijken is de laatste jaren flink veranderd. Dit komt mede door de opmars van populaire streamingdiensten. Mensen zijn steeds meer gewend om programma’s te kijken wanneer ze dat willen en dit ook op een tablet of smartphone te kunnen doen.
 

Eigen zenderlijst

Met Caiway Interactieve TV bepaal je zelf waar, wanneer en hoe je je favoriete programma’s bekijkt. Door de verschillende functies kan iedereen op zijn eigen manier televisiekijken. Denk bijvoorbeeld aan Programma gemist of Live pauzeren. Zo hoef je nooit meer iets van je favoriete programma’s te missen of ergens voor thuis te blijven.
 
Een iets minder bekende functie van interactieve televisie is het samenstellen van je eigen zenderlijst. Hiermee zet je eenvoudig je favoriete kanalen op een rij. Je persoonlijke zenderlijst werkt zowel op de tv-ontvanger als in de tv-app van Caiway en in de browser op de computer. Handig als je vaak naar dezelfde zenders kijkt.
 

Continu verbeteren dankzij klanten

Bij Caiway Interactieve TV staat de gebruiksvriendelijkheid op nummer één. Om op alle apparaten aan de wensen van klanten te kunnen voldoen, wordt er goed naar hun feedback geluisterd. Op basis van feedback die klanten via de klantenservice achterlaten werkt het team van Caiway continu aan nieuwe functies. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de snelheid van navigeren en zappen.


Nieuwe functies Caiway Interactieve TV:

  • Horizontale tv-gids: kies helemaal zelf of je de tv-gids horizontaal of verticaal wilt zien.
  • Snelheid: navigeren en zappen gaat voortaan makkelijker en sneller door verschillende verbeteringen onder de motorkap.
Een ander mooi voorbeeld van een nieuwe functie die uit de feedback van klanten is ontstaan is de horizontale tv-gids. Uit onderzoek blijkt dat veel klanten het prettig vinden om zelf te kunnen bepalen of ze de tv-gids horizontaal of verticaal willen zien.


De toekomst van tv-kijken

Hoe de toekomst van televisiekijken er precies uit gaat zien? Dat weet niemand. Wel is het duidelijk dat tv-kijken - met behulp van de feedback van consumenten - steeds persoonlijker en gebruiksvriendelijker zal worden. Benieuwd wat Interactieve TV voor jouw kijkervaring kan betekenen? De mogelijkheden check je hier

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief