Televisie

Zender van de maand december: Comedy Central Extra

donderdag 25 november 2021

Wil jij met een grote glimlach het jaar afsluiten? Dan zit je in december goed bij Caiway, want Comedy Central Extra is de zender van de maand! Je vindt deze premium comedyzender op kanaal 21. Met exclusieve content voor de échte comedyfan gaat Comedy Central Extra nog wat verder dan grote broer Comedy Central. Lees hieronder meer over twee van de populairste shows op de zender.
 

The Daily Show

dinsdag t/m vrijdag om 19.00 uur
De Zuid-Afrikaanse comedian Trevor Noah is alweer een aantal jaar hét gezicht van The Daily Show. Op Comedy Central Extra geniet je vier dagen in de week van dit satirische actualiteitenprogramma waarbij je het nieuws met een flinke knipoog krijgt voorgeschoteld. Van popcultuur tot politiek: dankzij bekende gasten, spraakmakende interviews en hilarische correspondenten blijf je op humoristische wijze op de hoogte van de laatste headlines.
 

South Park

maandag t/m vrijdag om 18.15 uur
Geen taboe te gevoelig voor deze langlopende animatieserie. Makers Trey Parker en Matt Stone leveren al sinds 1997 op geheel eigen wijze commentaar op actuele maatschappelijke kwesties. Ze creëerden zo één van de meest succesvolle cartoons uit de televisiegeschiedenis. In het fictieve bergdorpje South Park komen de grofgebekte basisschoolvrienden Stan, Kyle, Cartman en Kenny in de meest bizarre situaties terecht. Vaste prik in South Park is het regelmatig op de hak nemen van beroemdheden. Van Kanye West tot Elon Musk: niemand blijft buiten schot. Lachen, gieren, brullen verzekerd.
 

Verder kijken?

Wil je in het nieuwe jaar ook nog blijven kijken naar Comedy Central Extra, schakel dan naar kanaal 105. Comedy Central Extra zit in het Plus TV-pakket met 40 extra zenders.
 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief