Televisie

Kijk live de Champions League: de beste clubs van Europa tegen elkaar

donderdag 1 september 2022

Vanaf 6 september begint het hoofdtoernooi van de Champions League. De beste voetbalclubs van Europa nemen het tegen elkaar op, waaronder Ajax. Met Ziggo Sport Totaal bij Caiway zit je op de eerste rij.

Hou ze maar weer vrij, die dinsdag- en woensdagavonden en nodig lekker je voetbalvrienden uit want vanaf 6 september gaat de Champions League weer beginnen! De beste 32 clubs van Europa nemen het tegen elkaar op. Daarnaast gaan we op het hoogste Europese niveau de supersterren van onder meer Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona en Bayern München in actie zien. Zin in wat voorpret? In deze YouTube-playlist zie je alle hoogtepunten uit het vorige Champions-League seizoen.

Speeldata Champions League 2022-2023

De groepsfase duurt tot 2 november, half februari beginnen de beste zestien aan het afvalschema en de finale wordt op 10 juni 2023 gespeeld in Istanbul. Vorig seizoen won Real Madrid de Champions League in een zinderende finale tegen het Liverpool van Virgil van Dijk:

Live Champions League kijken bij Ziggo Sport

Met Ziggo Sport Totaal bij Caiway kijk je live de Champions League. Elke speelavond worden er meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden en jij kiest welke je wil zien! Daarnaast is er op speelavonden het schakelprogramma ‘Champions League Switch’ vanaf vijf voor negen, met de mooiste doelpunten en andere hoogtepunten uit alle Champions League-wedstrijden van die avond. Ziggo Sport Totaal is als extra zenderpakket beschikbaar bij Caiway TV. Nieuwe én bestaande klanten kunnen zelf hun eigen Flexpakket samenstellen. Ziggo Sport Totaal zet je elke maand eenvoudig aan of uit via Mijn Caiway. Naast Champions League-wedstrijden kun je met Ziggo Sport Totaal ook genieten van ander Europees topvoetbal: La Liga, Ligue 1 en de Serie A, en bekervoetbal in de FA Cup, League Cup en Copa del Rey. Lees hier meer over Ziggo Sport Totaal bij Caiway.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief