Televisie

Het WK voetbal begint! Plus onze andere tv- en streamingtips

donderdag 17 november 2022

Sportliefhebbers kunnen maar beter in de buurt van hun tv blijven de komende weken. Volg het WK voetbal en maak de seizoensfinale mee van de Formule 1® bij Viaplay, of kijk naar een van onze andere tv-en streamingtips voor november en december.

Seizoensontknoping Formule 1® bij Viaplay

Mis het niet: nog één laatste raceweekend voordat de Formule 1® in winterslaap gaat. Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing zijn al kampioen maar de tweede plek ligt nog voor het grijpen. De laatste race van 2022 wordt op 20 november in Abu Dhabi verreden (op zaterdag 19 november is de kwalificatie) en kijk je live op Viaplay. Voor de liefhebber:

Voor de liefhebber: in december meer van familie Verstappen op Viaplay. Max Verstappen met een interview en Jos Verstappen blikt terug op zijn eigen carrière in een documentaireserie.
Abu Dhabi Grand Prix, 20 november op Viaplay

Het WK voetbal bij de NOS

20 november begint het WK voetbal 2022. De NOS zendt alle WK-wedstrijden live uit, waaronder natuurlijk de eerste wedstrijd van Nederland (tegen Senegal op 21 november om 17:00). De twee middagwedstrijden worden voor- en nabeschouwd door analisten, rondom de avondwedstrijd is de WK-talkshow NOS Studio WK 22 op tv (19:20 - 22:30). Om 19:00 kun je inschakelen voor het dagelijkse NOS WK Journaal, met daarin de WK-hoogtepunten van die dag en de laatste ontwikkelingen rondom Oranje.

NOS Studio WK 22, vanaf 20 november op NPO 1
Senegal - Nederland, 21 november op NPO 1

 

Nederlandse Powervrouwen op Viaplay

Het Nederlands elftal moet zich nog bewijzen, de hoofdrolspelers in Nederlandse Powervrouwen hebben dat allang gedaan. In deze zesdelige nieuwe Nederlandse Viaplay-productie volgen we het dynamische leven van actrice Abbey Hoes, auteur Lale Gül, burgemeester Sharon Dijksma, PR-koningin José Woldring en schoenontwerpster Zeynep Dag; vrouwen die hun eigen succes hebben gecreëerd. Een kijkje achter de schermen van de glamoureuze Instagram-posts.

 

The Net: Europees voetbaldrama

The Net is de nieuwe, groot opgezette Europese dramaserie over corruptie in de internationale voetbalwereld. In een bloedstollende trilogie volgen we verhalen over macht, wraak, seks en succes die zich afspelen rondom het voetbalveld en in bestuurskamers. De Nederlandse steracteur Raymond Thiry speelt de hoofdrol van Jean Leco, het hoofd van de World Football Association.

 

The Net, vanaf 12 december op ESPN


Het leven op een luxejacht - Below Deck seizoen 10 bij Viaplay

Klaar voor je nieuwe reality tv obsessie? Below Deck is de hit-realityserie uit Amerika waarin we zien hoe de jonge, vrijgezelle bemanningsleden van een luxejacht het hun rijke, veeleisende passagiers probeert naar de zin te maken. Niet voor niets zijn er al negen seizoenen uitgezonden, op Viaplay stream je straks het tiende.


Below
D
eck, vanaf 22 november op Viaplay.

 

 

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief