Televisie

Het mooiste dat de natuur te bieden heeft op tv: tijdelijk kijk je gratis naar Love Nature

woensdag 5 juli 2023

Cadeautje: tijdelijk kijk je gratis en in HD naar de adembenemende natuurdocumentaires van Love Nature.

 

Op de zender Love Nature zie je het mooiste dat onze natuur te bieden heeft — in de hoogste kwaliteit en zonder reclames. Kijk front row naar adembenemende beelden van dieren in hun natuurlijke leefomgeving en natuurlandschappen overal ter wereld. We hebben Love Nature tijdelijk gratis toegevoegd aan je basispakket.

 

Leeuwenwelpen proberen de aandacht te krijgen van hun vader

 

In verschillende documentaireseries zie je van dichtbij hoe diersoorten overleven in een veranderende wereld. Zoals in Beasts of the Big Blue, een nieuwe, filmische serie over bijzonder onderwaterleven zoals je dat nooit eerder zag. 

 

Ook het hartverwarmende Wildlife ER kunnen we je aanraden, waarin je als kijker de toegewijde dierenprofessionals volgt van een Australisch wildlife-ziekenhuis. En in Orangutan Jungle School zien we hoe verweesde, jonge orang-oetangs vaardigheden krijgen aangeleerd om straks weer in het wild te kunnen overleven.

 

Is er iets mooiers dan de natuur? Kijk tijdelijk gratis naar Love Nature op kanaal 21 bij Caiway TV.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief