Televisie

De beste tv-tips voor augustus

dinsdag 1 augustus 2023

Vanaf volgende week zie je ieder weekend weer het beste Nederlandse, Engelse én Spaanse voetbal, live op tv! Op 11 augustus begint het nieuwe Eredivisie-, Premier League- en La Liga-seizoen. Verder deze maand: de Grand Prix van Zandvoort.

Zin in het nieuwe Eredivisie-seizoen 2023-2024

Volgende week begint het nieuwe seizoen van de Eredivisie voor mannen. FC Volendam en Vitesse trappen af op 11 augustus. Twee dagen later debuteert Almere City, de club die onder leiding van Alex Pastoor via de Keuken Kampioen Play-Offs doorstroomde naar de Eredivisie. Regerend kampioen Feyenoord gaat met een nieuw team, maar onder leiding van dezelfde hoofdtrainer, Arne Slot, dit seizoen in als titelfavoriet.

Met ESPN Compleet in je pakket kijk je alle Eredivisie-wedstrijden en ander topvoetbal live op tv!

WK voetbal voor Vrouwen

Het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland vindt ook deze maand plaats. Elke dag zendt de NOS één wedstrijd live uit, zowel online als op tv.

Formule 1® is weer terug met de Grand Prix Zandvoort 2023

Na een zomerstop is de Formule 1® weer terug! In Zandvoort wordt op zondag 27 augustus de veertiende ronde van het wereldkampioenschap verreden, de Nederlandse Grand Prix. Max Verstappen lijkt dit seizoen onverslaanbaar - hij wint tot nu toe vrijwel alle races - maar de strijd achter hem is spannend.

Alle Formule 1®-trainingen, -kwalificaties en -races kijk je live op Viaplay. Viaplay bestel je via Mijn Caiway.

Weekenden vol Engels topvoetbal in de Premier League 2023-2024

In hetzelfde weekend als de Nederlandse Eredivisie, begint in Engeland het seizoen 2023-2024 van de Premier League. Manchester City - met onder meer Nathan Aké, Kevin de Bruyne en Erling Haaland in de selectie - is de regerend kampioen en zal proberen om als eerste club in de geschiedenis van het Engelse topvoetbal vier titels op rij te winnen. Oud-Ajax-coach Erik ten Hag gaat zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer van Manchester United.

Het nieuwe Premier League-seizoen begint op 11 augustus met Burnley FC (dat terugkeert in de Premier League) tegen Manchester City.

Mis niets van het beste Engelse voetbal: ook in 2023 en 2024 kijk je Premier League-wedstrijden live op Viaplay, dat we bij Caiway met korting aanbieden.

Real Madrid, FC Barcelona en meer Spaans topvoetbal in La Liga 2023-2024

Ook het nieuwe La Liga-seizoen begint op 11 augustus. FC Barcelona verdedigt in 2023-2024 d titel. Het team van onder meer Lewandowski en Ter Stegen trapt dit seizoen af tegen Getafe op 13 augustus. De kampioen van een seizoen eerder, Real Madrid, speelt op 12 augustus tegen Athletic Bilbao.

La Liga-wedstrijden in 2023 en 2024, waaronder natuurlijk natuurlijk ‘El Clásico’, kijk je live op tv met het Ziggo Sport Totaal-pakket.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief