Televisie

De beste tv-tips voor september

donderdag 31 augustus 2023

De World Cup Rugby staat op het punt van beginnen en daar kan élke sportliefhebber naar uitkijken. Ook het nieuwe seizoen van de Champions League en de Vrouwen Eredivisie begint deze maand. En dan staat ook nog de eerste Eredivisieklassieker op het programma: Ajax tegen Feyenoord.

Champions League 2023/24 begint!

Klaar om de Champions League Anthem weer lekker door je huiskamer te laten galmen? In september is het eindelijk zover, dan nemen de beste voetbalclubs van Europa het weer tegen elkaar op in een nieuw Champions League-seizoen. 

 

Natuurlijk zijn FC Barcelona, Manchester City, Real Madrid, AC Milan en Bayern München weer van de partij. Namens Nederland doet regerend landskampioen Feyenoord mee, net zoals PSV, dat zich via de League Route en de play-offs heeft weten te plaatsen.

Op 19 en 20 september zijn de eerste wedstrijden in de groepsfase.

Met Ziggo Sport Totaal bij Caiway kijk je live wedstrijden van de Champions League 2023/24 — op speeldagen om 18.55 uur. Op RTL7 kun je de andere wedstrijd van die dag live zien. 


De vrouwen van FC Twente komen op 6 september al in actie in de 2023/24 UEFA Women's Champions League. Via een mini-competitie proberen zij zich te plaatsen voor de groepsfase. De groepsfase, waar Ajax aan deelneemt, begint in november. Ook deze wedstrijden zijn te zien op Ziggo Sport. 

Lees hier hoe je Ziggo Sport Totaal activeert, hét tv-pakket met zes kanalen boordevol topsport.

Voor elke sportliefhebber: het WK Rugby 2023 live op tv

Het wereldkampioenschap rugby is niet alleen voor de rugbyfanaten. Elke sportliefhebber zal kunnen genieten van een mooie rugbywedstrijd. En daar zijn er veel van deze maand: het WK Rugby begint op 8 september met de wedstrijd Frankrijk (gastland) tegen Nieuw-Zeeland. Eind oktober is de finale. (Nederland doet niet mee.)

 

Ziggo Sport zendt het WK Rugby 2023 live uit. Lees hier hoe je Ziggo Sport Totaal activeert, hét tv-pakket met zes kanalen boordevol topsport.

Ajax - Feyenoord, de eerste Klassieker van 2023

De eerste Klassieker van het 2023/24-seizoen van de Eredivisie komt eraan. Op zondag 24 september krijgt Ajax in Amsterdam regerend landskampioen Feyenoord op bezoek. 

 

Met Caiway TV en ESPN Compleet in je pakket kijk je alle Eredivisie-wedstrijden (en ander topvoetbal) live op tv. 

Het nieuwe Vrouwen Eredivisie-seizoen begint volgend weekend! Voor de regerend kampioen moeten we nog een weekje wachten, maar op 8 en 9 september komen de nummer drie en vier van vorig jaar wel al in actie, Fortuna Sittard en ADO Den Haag. 

De wedstrijden uit de Vrouwen Eredivisie 2023/24 die op zondagen om 12.15 uur worden gespeeld, zijn grotendeels live te zien  bij ESPN.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief