Wifi Internet

Winnen: 3 Slimme Wifi Boosters voor supersnelle wifi overal in huis

dinsdag 21 november 2023

We leveren supersnel internet. Haal jij alles uit jouw internetsnelheid? Lees hier onze tips voor snelle en betrouwbare wifi op elke verdieping in je huis. Als extraatje geven we daarnaast 10 keer 3 Slimme Wifi Boosters weg waarmee je jouw wifi-netwerk versterkt.

Met de Slimme Wifi Boosters (ook wel: ‘multiroom-wifi’) zorg je thuis voor betrouwbare, supersnelle wifi. In elke kamer, op elke verdieping. We hebben goede ervaringen met het TP Link Deco x20 mesh-systeem. Daarom geven we 10 van zulke sets weg aan onze internetklanten. Omdat we jou de snelste wifi gunnen.

Trekking is geweest.

Meer lezen over wat ‘snelle wifi’ betekent en hoe je dat voor jezelf regelt? We leggen het hier uit.

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief