Televisie

Tips voor het nieuwe televisie seizoen

maandag 21 september 2020

Ja hoor, je favoriete televisieseizoen is aangebroken! Laat die lente en zomer maar achter je, want het is tijd voor de herfst en winter. Dat betekent: lekker lange avonden. Ideaal om achter je televisie, laptop of tablet te kruipen. Gelukkig komt er een hele berg nieuwe programma’s aan (ja echt, ondanks alles). We hebben een hele lading tips voor je!

Film1

De nieuwe releases van Film1 liegen er niet om. Je hebt deze maand september al kunnen genieten van een paar parels als Parasite, Erin Brockovich en Snatch, maar er komt nog een hele bulk toppers aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Knives Out, Amazing Grace en the Revenant in oktober? Met zoveel mooie films is het zo november, en dan is het tijd voor nóg meer toffe films zoals Bombshell en Charlie’s Angels. En de wintermaanden? We kunnen je beloven dat er ook in december en januari genoeg te zien zal zijn. De nieuwste releases en programmering houd je hier in de gaten. 

 

Netflix

Een precieze releasedatum is nog even in nevelen gehuld, maar het vierde seizoen van Stranger Things staat met potlood in de agenda’s in het vierde kwart van 2020. Of de vette serie in oktober, november of december óf toch in 2021 een vervolg krijgt, wachten we in spanning af. Iets om naar uit te kijken in ieder geval! Ook Outlander, Top Boy, Making a Murderer en The Crown krijgen dit jaar nog een vervolg seizoen op de streamingdienst. Zin in wat absurde humor? Het 18e (!) seizoen van Family Guy komt begin 2021 naar Netflix. 

Nederlandse televisie

Heb je meer zin in wat producties van eigen bodem? Vanaf november zijn Monica Geuze en Kaj Gorgels te zien als de presentatoren van een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave. Smullen! Je hebt mogelijk net de eerste aflevering gemist, maar het is nog lang niet te laat om in te stappen bij Drag Race Holland. Onze favoriete Volendammers zijn te zien in de 3 Sterren Camping en Barry Atsma speelt voor het laatste seizoen in de spannende serie KLEM. Doodstil, de spinoff van Penoza, start eind dit jaar en All Stars en Zonen, een vervolg van de originele All Stars uit 1999, start deze week.

 

Er ligt dus genoeg moois op de plank wat ons de komende maanden allemaal uitgeserveerd gaat worden. We zijn er ongetwijfeld een paar vergeten. Heb jij een favoriet? Laat het ons weten onder de post!

 

Met Interactieve TV van Caiway kun je gratis programma's opnemen, pauzeren en terugkijken wanneer jij dat wil. Heb je het begin gemist van een uitzending? Geen probleem. Start het programma eenvoudig vanaf het begin op. En ook onderweg geniet je altijd van je favoriete tv-shows met de Interactieve TV-app van Caiway. Thuis en onderweg in heel de EU.


Lees ook: Geniet van concerten vanaf je bank

Schrijf je in voor de nieuwsbrief