Televisie

Zonder extra kabels op meerdere tv’s in huis televisiekijken met de nieuwe Caiway TV-app voor de Smart TV.

woensdag 24 januari 2024

Heb jij ook op meerdere plekken in huis een fijne tv-plek gecreëerd? En wil iedereen weleens wat anders kijken, op hetzelfde moment? Dan hebben we goed nieuws! Met de nieuwe, Caiway TV-app voor de Smart TV kijk je televisie op meerdere tvs in huis, zonder extra kabels of kastjes. Speciaal voor klanten van Caiway.  De app werkt op vrijwel alle moderne tv’s en mediaspelers en is te bekijken met Interactieve TV van Caiway. 

 

Tegelijk tv-kijken

Je vindt de app in de appstore op je tv of mediaspeler (zoals Chromecast of Apple TV). Even installeren en inloggen, en je bent er klaar voor. Zo heb je nooit meer strijd om de afstandsbediening, je kunt op vier tv’s tegelijk televisiekijken. Daarnaast geniet je van interactieve tv: live tv pauzeren, terugspoelen naar het begin, opnemen en terugkijken.

 

Geschikte tv’s

De Caiway TV-app voor de Smart TV werkt op vrijwel alle moderne tv’s en mediaspelers. Hij is namelijk gemaakt voor de tv-besturingssystemen Android TV, Apple TV, Samsung Tizen en LG webOS. Op deze pagina, bij veelgestelde vragen, lees je daar meer over. 

 

Om tv te kunnen kijken via de Caiway TV-app voor de Smart TV heb je Caiway Internet & TV nodig met Interactieve TV in je pakket. 

 

Download de app en begin met kijken

Een voetbalwedstrijd kijken in de garage, een film in de woonkamer, een kookshow in de keuken of vanuit je bed het ochtendjournaal; alles is mogelijk. Aan jou om jouw favoriete tv-plekjes in huis te creëren.

 

Download nu de Caiway TV-app voor de Smart TV in de appstore van je tv of mediaspeler en kijk vandaag nog tv op je tweede, derde of vierde scherm in huis.

 

Voor iedereen een eigen tv-moment met een eigen plekje in huis — dát is tv-kijken bij Caiway.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief